Kepta lašišos filė su traškia plutele
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Kepta lašišos filė su traškia plutele



4 asm.

Gaminimas 30 min.


Reikia:

  • 4 gabaliukų filė su oda (po ~130–140 g)

  • Pirmojo spaudimo ypač tyras rūkytas alyvuogių aliejus OMEDOIL Smoked (kepti)

  • Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • Bulvyčių, žaliųjų žirnelių, čoriso (patiekti)

1. Pasiruoškite mentelę apversti. Jei tai darysite žnyplėmis, žuvis gali subyrėti.Išimkite žuvį iš šaldytuvo maždaug 30 min. prieš kepant, kad nebūtų labai šalta.

2. Keptuvėje įkaitinkite pirmojo spaudimo ypač tyrą rūkytą alyvuogių aliejų aliejų OMEDOIL Smoked.

3. Nusausinkite žuvį. Žuvies odą gausiai pabarstykite druska ir pipirais.

4. Dėkite žuvį oda į apačią, iš viršaus prispauskite mentele ir kepkite apie 5 min. Tada atsargiai apverskite ir kepkite iš kitos pusės dar 3–5 min.

5. Patiekite su maigytomis bulvytėmis, žirneliais ir pakeptu čorisu.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg