Katalonijos legenda – skrudinta duona su pomidorais
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Katalonijos legenda – skrudinta duona su pomidorais


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

2 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

  • 1 pailgos kvietinės duonos (čiabatos stiliaus)

  • Geros kokybės alyvuogių aliejaus (pašlakstyti)

  • 1–2 mėsingų pomidorų

  • 2–3 skiltelių česnako

  • Žiupsnelio druskos


  1. Supjaustykite duoną, lengvai pašlakstykite aliejumi ir paskrudinkite skrudintuve arba po įkaitinta grilio spirale orkaitėje.

  2. Pomidorus susmulkinkite trintuvu.

  3. Paskrudintą duoną įtrinkite česnaku, gausiai aptepkite pomidorų mase. Pagardinkite druska ir alyvuogių aliejumi.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg