Karštos salotos su terijakio padažu ir lašiša

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Karštos salotos su terijakio padažu ir lašiša



    4 asm.

    Gaminimas 10 min.

    Kepimas 20 min.

    Orkaitės t-ra 100 °C


    Reikia:

    • 400 g lašišos filė

    • 400 g salotų lapų

    • 2 mangų

    • 30 g sezamų sėklų

    • 100 g SANTA MARIA terijakio padažo

    • 1 granato

    • 300 g juodųjų pupelių

    • Druskos, pipirų

    • Šlakelio alyvuogių aliejaus

    1. Lašišos filė pavoliokite į terijakio padažą, pabarstykite sezamų sėklomis ir kepkite iki 100 ℃ įkaitintoje orkaitėje apie 20 min., kad liktų sultinga ir minkšta.

    2. Salotų lapus sumaišykite su skiltelėmis pjaustytu mango minkštimu ir granato sėklomis. Pagardinkite druska, pipirais ir alyvuogių aliejumi.

    3. Šiek tiek keptuvėje pakepinkite juodąsias pupeles ir su jau iškepta lašiša dėkite ant salotų viršaus dubenyje.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg