AŠ Ikona vmgonline

Karštos salotos su bolivinėmis balandomis ir briuseliniais kopūstais


Reikia:

  • 100 g bolivinių balandų

  • 1 mažo brokolio

  • 200 g briuselinių kopūstų

  • 6-8 česnako skiltelių

  • 50-60 g čoriso

  • Aliejaus kepti

  • 150 g vyšninių pomidoriukų

  • 2-3 šaukštų SANTA MARIA padažo „Terijaki Sauce“


Išvirkite bolivines balandas.Nulupkite briuselinių kopūstų viršutinį sluoksnį, perpjaukite juos pusiau. Brokolį suskirstykite nedideliais žiedynais. Nulupkite česnako skilteles.Brokolį, briuselinius kopūstus ir česnako skilteles sudėkite į kepimo formą, užberkite smulkinto čoriso ir pašlakstykite aliejumi. Šaukite į įkaitintą iki 180°C orkaitę ir kepkite 10-15 min. Ištraukite, sudėkite pomidoriukus, juos taip pat lengvai pašlakstykite aliejumi ir kepkite dar 10 min.Ištraukite, pagardinkite SANTA MARIA padažu „Terijaki Sauce“ ir patiekite su bolivinėmis balandomis.

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg