Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Kanoniškas kepsnys


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

4 asm.

Gaminimas 30 min.

Zzz 30 min.

Kepimas 15 min.


Reikia:

  • 4 KITCHEN ME brandintos jautienos didkepsnių „Rib Eye“

  • 500 g mažųjų bulvyčių (violetinių ir baltų)

  • 1–2 avokadų

  • 100 ml žaliojo chimichurri

  • Marinatui:

  • 4 šalotinių svogūnų

  • 6 skiltelių česnako

  • 2 šaukštų baltojo vyno acto

  • 1 šaukštelio maltos raudonosios paprikos

  • 1 šaukštelio Provanso žolelių

  • 1 šaukštelio medaus

  • 4 šaukštų aliejaus

  • 1 šaukštelio druskos

  • 2–3 galvučių česnako

1. Į trintuvo indą sudėkite visus marinato ingredientus ir susmulkinkite. Marinatą padalykite į dvi dalis. Viena dalimi aptepkite KITCHEN ME sausai brandintos jautienos didkepsnius „Rib Eye“. Palikite pusvalandžiui. Kepkite ant grilinės keptuvės iki norimo iškepimo laipsnio.

2. Bulvytes sumaišykite su likusiu marinatu ir kepkite orkaitėje, kol suminkštės.

3. Avokadus supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su chimichurri. Patiekite su kepsniais.

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg