AŠ Ikona vmgonline

Kalmarai kokosų pieno padaže


Kerniaus Pauliukonio nuotr.

4 asm.

Gaminimas 25 min.


Reikia:

  • 1 poro

  • 3 morkų

  • 1 raudonosios paprikos

  • 300 g kalmarų

  • 3 skiltelių česnako

  • 30 g sojų padažo

  • 1 šaukšto ciberžolės

  • 1 cukinijos

  • 400 g kokosų pieno

  • 1 indelio marinuotų pupelių daigų

  • 1 aitriosios paprikos

  • Druskos, pipirų

  • 300 g ryžių makaronų

  • Saujelės kapotos kalendros

  • Aliejaus (kepti)

1. Keptuvėje apkepkite šiaudeliais pjaustytą porą, morkas ir papriką. Kai apkeps, sudėkite šiaudeliais pjaustytus kalmarus ir traiškytas česnako skilteles. Apkepkite ir supilkite sojų padažą, įberkite cibrežolės.

2. Nugarinkite ir sudėkite šiaudeliais pjaustytą cukiniją, užpilkite kokosų pieno. Troškinkite apie 5–7 min., pabaigoje sudėkite pupelių daigus, smulkintą aitriąją papriką, pagardinkite druska ir pipirais.

3. Patiekite su virtais ryžių makaronais ir kalendrų lapeliais.

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg