Kalmarų čiuptuvai su česnakais ir kalendromis
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Kalmarų čiuptuvai su česnakais ir kalendromis



4 asm.

Gaminimas 1 val.


Reikia:

  • 800 g kalmarų čiuptuvų

  • 2 skiltelių česnako

  • 1 šaukštelio saldžiosios paprikos

  • 1 šaukštelio „Farinas“ cukraus „Dan sukker

  • ½ citrinos sulčių

  • 4 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • žiupsnelio aitriosios paprikos

1. Kalmarus supjaustykite norimo dydžio gabalėliais. Užberkite prieskonių, smulkiai kapoto česnako, išspauskite citrinos sulčių ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

2. Gerai išmaišykite ir palikite marinuotis 0,5–1 val.

3. Kepkite ant vidutinės kaitros kepsninės apie 7–9 min. Nepamirškite vartyti.

4. Iškeptus kalmarus pagardinkite citrinos sultimis ir kapotomis kalendromis.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg