Kalakutienos kukuliai ant iešmelių
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Kalakutienos kukuliai ant iešmelių


Reikia:

  • Šaldytų daržovių mišinio(garnyrui)

  • 50 g graikinių riešutų

  • 2 šaukštų smulkintų petražolių

  • ½ šaukštelio maltų kalendrų

  • ½ šaukštelio malto kumino

  • ½ šaukštelio maltų saldžiųjų paprikų

  • ½ šaukštelio maltų aitriųjų paprikų

  • 3 skiltelių česnako

  • ½ svogūno

  • 500 g kalakutienos faršo

  • 9–12 vyšninių pomidoriukų

  • Druskos, juodųjų pipirų

  • Aliejaus(kepti)


1. Užmerkite iešmelius vandenyje. Riešutus, česnaką ir svogūnus sutrinkite trintuvu. Sumaišykite faršą su gauta mase bei prieskoniais, pagardinkite druska ir pipirais.

2. Drėgnomis rankomis formuokite graikinio riešuto dydžio kukuliukus, verkite juos ant iešmelių pakaitomis su pomidoriukais.

3. Iešmelių galiukus apvyniokite aliuminio folija ir šaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 20 min. Patiekite su daržovių garnyru.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg