top of page

Kalakutienos kotletai su pievagrybiais


Reikia:

  • 300 g kalakutienos faršo

  • 150 g pievagrybių

  • 1 svogūno

  • 50 g sviesto

  • 80 ml grietinėlės

  • 1 kiaušinio

  • 70 g batono

  • 10 g šviežio baziliko

  • druskos,pipirų,muskato

  • aliejaus kepimui


1. Keptuvėje įkaitintame svieste apkepinkite smulkintą svogūną. Suberkite smulkintus pievagrybius, pagardinkite druska ir pipirais. Lengvai apkepinkite, nukelkite nuo ugnies ir atvėsinkite.

2. Į virtuvinio kombaino indą sudėkite batoną, baziliką, kiaušinį, muskatą, supilkite grietinėlę ir gerai sutrinkite.

3. Gautą masę sumaišykite su kalakutienos faršu ir keptais pievagrybiais. Pagardinkite druska, pipirais ir gerai išmaišykite.

4. Iš gautos masės drėgnomis rankomis suformuokite nedidelius kotletukus.

5. Juos kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Naujausi įrašai

bottom of page