Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą
Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą

Kaip taisyklingai atidaryti austrę? Du gardūs padažai prie austrių


austrės, kaip atidaryti austrę, padažas prie austrių, Verdu ir kepu
Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Gaminimo laikas: 20 min.

Porcijų skaičius: 2

Lengvas receptas


Mango padažui reikia:

  • 200 g mango tyrės

  • 150 g alyvuogių aliejaus

  • 1 čili pipiro

  • 1 žaliosios citrinos

  • Druskos

  • Pipirų

1. Mango tyrę ir aliejų supilkite į trintuvą. Įtarkuokite vienos žaliosios citrinos žievelę, sukapokite čili pipirą ir sudėkite į kokteilinę.

2. Pagardinkite druska, pipirais ir suplakite.


Agurkiniam padažui reikia:

  • 100 g marinuotų agurkėlių SPILVA

  • 70 g saldaus čili padažo

  • 100 g alyvuogių aliejaus

  • Garstyčių

  • 1 citrinos

  • Druskos

  • Pipirų

Marinuotus agurkėlius SPILVA supjaustykite labai smulkiais kubeliais, supilkite aliejų, garstyčias, saldų čili padažą, išspauskite citriną, pagardinkite druska, pipirais ir viską suplakite.


Blenderį galite įsigyti pigu.lt



PATARIMAI:

  • Išbandžius šiuos du padažus garantuoju, kad pamėgsite austres.

  • Padažo produktai atrodo tikrai nesuderinami, bet jie puikiai tinka prie austrių.

  • Prieš atidarant austrę apšlakstykite ją citrina, kadangi austrė yra gyvas organizmas, ji truputėlį prasivers ir bus lengviau atidaroma.


Video receptas:




Skanaus!