Kaip sužibėti „steikų“ kepimo vakarėlyje? Atsakymas – „T Bone“

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Kaip sužibėti „steikų“ kepimo vakarėlyje? Atsakymas – „T Bone“


    Kartais iki pilnos laimės trūksta tik tobulo didkepsnio. Tokį šio sekmadienio „Kulinarinio detektyvo“ laidoje ruošė vienas laidos vedėjų, VMG idėjinis lyderis Alfas Ivanauskas. Išmėginkite ir jūs! Sviestu pagardintas didkepsnis bus dar skanesnis su brokoliais, alsuojančiais azijietiškomis natomis.

    „Т Bone“ su sviestu ir brokoliais

    Jums reikės:

    1 „KITCHEN ME T Bone“

    TERRA CRETA aliejaus (kepti)

    Druskos, pipirų

    „Šalotinių“ svogūnų

    Brokolių

    Imbiero šaknies

    Česnakų

    Sojų padažo

    Sezamų aliejaus

    Sviestui:

    Minkšto sviesto

    Sojų padažo

    Skrudintų sezamų

    1. „T Bone“ apkepkite ant labai stipriai įkaitintos keptuvės po 1–1,5 min. iš kiekvienos pusės.

    2. Sudėkite į skardelę ant supjaustytų „šalotinių“ svogūnų, šaukite į orkaitę (195 °C), kol vidinė mėsos temperatūra pasieks 54 °C.

    3. Išimkite ir palikite „pailsėti“.

    4. Brokolius suskirstykite smulkiais žiedynais. Keptuvėje apkepkite česnakus, imbierus. Suberkite brokolius, apkepkite, įpilkite sojų padažo, sezamų aliejaus. Viską išmaišykite.

    5. Minkštą sviestą išplakite su sojų padažu, suberkite skrudintus sezamus ir išmaišykite.

    Gaminimo procesą galite pamatyti ČIA.

    #kepsnys #didkepsnis #didkepsnioreceptas #kepsniai #Kulinarinisdetektyvas #Tbonekepsnys #jautienoskepsnys #AlfasIvanauskas

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg