top of page

Kai norisi mėsos, arba pavalgyti kaip prezidentui

Iš tiesų truputį hiperbolizuojame – prezidentų čia gal ir nėra buvę, tačiau Estijos Tartu miesto valdžios atstovai į šią vietą tikrai mėgsta atsivesti savo užsienio svečius.

Jaukiame antro pagal dydį Estijos miesto centre įsikūrę kepsnių namai „Meat Market“ atspindi tikrą amerikietišką didkepsnių kultūrą. Personalą sudaro ekspertai, atrenkantys aukščiausios kokybės mėsą ir galintys paruošti ją nesugadindami. O tai, pripažinkite, gal net svarbiau nei mėsos atrinkimas. Gurmanus nudžiugins ir įvairių rūšių mėsos pasirinkimas.

Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


Beje, dviejose atskirose erdvėse atskirtoje patalpoje yra įrengtas ir garsus kokteilių baras, besididžiuojantis plačiausiu kokteilių pasirinkimu mieste.

Kainos:

Užkandžiai: 7–11 Eur

Pagrindiniai patiekalai: 15–25 Eur

Desertai: apie 5 Eur

Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


Daugiau skanių vietų, kurias verta aplankyti Baltijos šalyse, rasite knygoje „99 Places of Taste in the Baltics“. Nežinantiems primename, kad trečius metus iš eilės geriausiu pasaulyje pripažinto VMG kulinarinio žurnalo leidėjai inicijavo išskirtinį projektą – pristatyti Baltijos šalių gastronominį pasaulį, apie kurį iki šiol plačiuoju mastu buvo mažai žinoma. To rezultatu tapo VMG kulinariniuose apdovanojimuose pristatyta knyga, kurioje parengti reportažai iš 99 skaniausių vietų Baltijos šalyse, tarp kurių – geriausi ir įdomiausi restoranai, barai, kavinės. Kiekvienai šaliai atstovauja 33 vietos. Knyga parengta anglų kalba.

Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


Valerijos Stonytės nuotr.

Valerijos Stonytės nuotr.


Naujausi įrašai

bottom of page