top of page

Kad ir kas benutiktų: 5 gardžios idėjos ketvirtadienio vakarienei

Klausimas „Ką šiandien rengtis?“ turi ir brolį: „Ką šiandien valgyti?“. Abu vienodai sunkūs, bet į antrąjį mes visgi turime kelis atsakymus. Nesvarbu, valgote mėsą, esate vegetaras ar veganas, pasiūlymų turime visiems. Pasirūpinome tiek sunkesniais, tiek lengvesniais receptais, sugalvojome, ką daryti užklupus svečiams ar turint mažai laiko. Trumpai tariant, kad ir kokį scenarijų turite numatę šio ketvirtadienio vakarui – alkani neliksite.

Jei vakarienei norisi šio to įdomiau, o vištiena ar jautiena nusibodo – rinkitės patiekalus su triušiena. Variantų turime net du: vieną pagal Alfą Ivanauską, kitą pagal Agnę Jagelavičiūtę.


Ei, juk ketvirtadienis – mažasis penktadienis! Taigi, jei laukiate svečių, o galbūt užklupo draugų kompanija, turime tobulą sprendimą: „Paneng“ raudonąjį vištienos karį.


Kai norisi greitai, skaniai ir dar norisi ko nors su žuvimi, tereiks 30 minučių ir nustebinsite tiek save, tiek kitus su šiais žuvies vyniotiniais burokėlių lapuose.


Turime ką pasiūlyti ir vegetarams. Žinome, kad kartais nuo patiekalų be mėsos sunku pajausti sotumo jausmą, bet pažadame, kad šis troškinys su pupelėmis ir lęšiais užtikrins sočią vakarienę.


Tiesą sakant, tiek prieš tai buvęs, tiek ir penktasis siūlomas patiekalas nesunkiai gali tapti ir veganiškais – tereikia pakeisti ar pašalinti po vieną ingredientą. O jei troškinys nesudomino, siūlome pikantiškas avinžirnių ir pomidorų salotas.


Naujausi įrašai

bottom of page