
8-10 asm.
Gaminimas 40 min.
Zzz 12 val.
Reikia:
50 ml citrinų sulčių
Šviesaus biskvito lakšto
30 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
Kremui:
20 g želatinos
150 ml apelsinų sulčių
250 ml pertrintų braškių
350 ml grietinėlės
50 g DANSUKKER cukraus miltelių
250 ml graikiško jogurto
400 g braškių (papuošti)
1. Sumaišykite DANSUKKER cukrų „Panevėžio plius“ ir citrinų sultis. Į 20 cm skersmens formą įdėkite popierinę juostą palei šonus. Į vidų dėkite biskvitinį pagrindą. Pašlakstykite jį sirupu. Formos perimetrą iš vidaus apdėliokite pusiau perpjautomis braškėmis.
2. Kremui želatiną užpilkite apelsinų sultimis, išbrinkinkite ir ištirpinkite, dar šiltą masę sumaišykite su trintomis braškėmis.
3. Grietinėlę išplakite su DANSUKKER cukraus milteliais ir sumaišykite su jogurtu. Sumaišykite grietinėlės-jogurto bei braškių-želatinos mases ir supilkite į formą ant paruošto pagrindo.
4. Stingdykite šaldytuve. Puoškite šviežiomis braškėmis.