Jogurtinis braškių tortas
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Jogurtinis braškių tortas



8-10 asm.

Gaminimas 40 min.

Zzz 12 val.


Reikia:

  • 50 ml citrinų sulčių

  • Šviesaus biskvito lakšto

  • 30 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

Kremui:

  • 20 g želatinos

  • 150 ml apelsinų sulčių

  • 250 ml pertrintų braškių

  • 350 ml grietinėlės

  • 50 g DANSUKKER cukraus miltelių

  • 250 ml graikiško jogurto

  • 400 g braškių (papuošti)

1. Sumaišykite DANSUKKER cukrų „Panevėžio plius“ ir citrinų sultis. Į 20 cm skersmens formą įdėkite popierinę juostą palei šonus. Į vidų dėkite biskvitinį pagrindą. Pašlakstykite jį sirupu. Formos perimetrą iš vidaus apdėliokite pusiau perpjautomis braškėmis.

2. Kremui želatiną užpilkite apelsinų sultimis, išbrinkinkite ir ištirpinkite, dar šiltą masę sumaišykite su trintomis braškėmis.

3. Grietinėlę išplakite su DANSUKKER cukraus milteliais ir sumaišykite su jogurtu. Sumaišykite grietinėlės-jogurto bei braškių-želatinos mases ir supilkite į formą ant paruošto pagrindo.

4. Stingdykite šaldytuve. Puoškite šviežiomis braškėmis.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg