Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Jautienos mentė su saldžiomis bulvėmis

Greitai ir lengvai paruošiamas jautienos mentės kepsnys su orkaitėje apkeptomis saldžiomis bulvėmis. Sotus, maistingas ir gražus patiekalas pietums arba vakarienei.

jautienos mentės kepsnys su saldžiomis bulvėmis, receptas
Shutterstock.com nuotr.

Jautienos mentės su saldžiomis bulvėmis patiekalui pagaminti reikia:

  • 2 saldžių bulvių

  • 30 g čiobrelių, rozmarinų

  • 120 ml alyvuogių aliejaus

  • 1 KITCHEN ME sausai brandintos jautienos mentės didkepsnio „Black Angus“

  • 30 g sviesto

  • 3 skiltelių česnako

  • 10 g kalendros

  • 30 g petražolių

  • 1 aitriosios paprikos

  • ½ citrinos sulčių

  • Druskos

  • Pipirų

1. Saldžias bulves paskrudinkite sausoje keptuvėje, pagardinkite druska, pipirais, čiobreliais, rozmarinais, alyvuogių aliejumi. Toliau jas kepkite orkaitėje 180 oC apie 40 min.

2. KITCHEN ME sausai brandintos jautienos mentės didkepsnį „Black Angus“ pagardinkite druska, pipirais ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, sviestu, čiobreliais, rozmarinais bei česnakais.

3. Padažas: kalendrą, petražoles, aitriąją papriką, druską, alyvuogių aliejų, citrinos sultis, česnaką sutrinkite iki vientisos masės.

4. Didkepsnį patiekite su bulvėmis ir padažu.


Video receptas:


Skanaus!


ATGAL

PASIDALINTI