Jautienos kulninė su čoriso dešra ir karštomis bulvių salotomis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Jautienos kulninė su čoriso dešra ir karštomis bulvių salotomis



    4 asm.

    Gaminimas 30 min.

    Zzz 8 val.


    Reikia:

    • 2 jautienos kulninės pjausnių

    • 8 skiltelių česnako

    • 2 šakelių rozmarino

    • 50 g alyvuogių aliejaus

    • 100 ml apelsinų sulčių

    • 1 svogūno

    • 100 g čoriso dešrelių

    • 2 didelių virtų bulvių

    • 12 vyšninių pomidoriukų

    • dubenėlio salotų

    • kelių ridikėlių ir krapų

    • druskos, pipirų

    • aliejaus (kepti)

    1. Aplink mėsą įpjaukite riebalą, kad kepant nesusitrauktų. Pamuškite mėsos muštuku iš abiejų pusių. Marinuokite 8 val. su traiškytu česnaku, rozmarinu, aliejumi ir apelsinų sultimis.

    2. Apkepkite mėsą keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių. Pabarstykite druska, pipirais ir pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 6 min.

    3. Svogūną supjaustykite kubeliais ir apkepkite su čoriso dešra. Tada sudėkite supjaustytas bulves ir apkepkite. Pagardinkite druska ir pipirais. Baigiant kepti sudėkite pomidoriukus.

    4. Lėkštėje sudėkite salotas, kepsnį ir keptas čoriso dešreles su daržovėmis ir aliejumi, kuriame kepė.

    5. Papuoškite krapais ir ridikėliais.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg