Jautienos kukulių troškinys
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Jautienos kukulių troškinys



4 asm.

Gaminimas 30 min.


Reikia:

  • 1 pakelio SCHWARTZ prieskonių ruošinio aitriųjų pupelių ir mėsos troškiniui

  • 500 g maltos jautienos

  • 1 ropinio svogūno

  • 3 šaukštų aliejaus

  • 125 ml sultinio

  • 400 g konservuotų pomidorų savo sultyse

  • 400 g konservuotų pupelių pomidorų padaže

  • 1 šaukšto cukraus

  • žiupsnelio šviežių petražolių

  • druskos, pipirų

1. Maltą jautieną sumaišykite su smulkiai pjaustytu svogūnu, pagardinkite druska, pipirais ir drėgnomis rankomis suformuokite nedidelius kukulius.

2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite kukulius.

3. Į vandenį suberkite prieskonių ruošinį, pomidorus savo sultyse ir pupeles. Gerai išmaišykite. Supilkite ant kukulių.

4. Ant lengvos ugnies troškinkite apie 15–20 min.

5. Gatavą troškinį pagardinkite smulkintomis petražolėmis.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg