Jūros triumfas lėkštėje: makaronų kriauklės su jūrų gėrybėmis (receptas)
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Jūros triumfas lėkštėje: makaronų kriauklės su jūrų gėrybėmis (receptas)


Pietų dėžučių receptų serija įsibėgėja. Ar jau išmėginote kasedilijas su vištiena, čioriso dešrelėmis ir mangu, grikius, pagardintus šonine ir nektarinais, sumuštinio su lašiša variaciją, kuri privers pavydėti kolegas, bei fantastiškas salotas su antiena ir keptomis daržovėmis? Jei dar nespėjote, kaip tik ši darbo savaitė gali būti skirta naujiems atradimams. O mes į pietų dėžutę telpančių receptų sąrašą pildome dar vienu patiekalu. Makaronų gerbėjai, raitokitės rankoves ir skubėkite išbandyti!

Makaronai su jūrų gėrybėmis ir marinuotomis paprikomis

  • 1 svogūno

  • 3 skiltelių česnako

  • 1 pankolio

  • 300 g jūrų gėrybių mišinio

  • 2 pomidorų

  • 200 g marinuotų paprikų

  • 40 g gero alyvuogių aliejaus

  • 180 g mėgstamų makaronų

  • baziliko lapelių

  • druskos, pipirų, cukraus

Apkepkite kubeliais pjaustytą svogūną, česnaką ir pankolį, sudėkite jūrų gėrybes. Pagardinkite prieskoniais.Supjaustykite pomidorus ir paprikas kubeliais. Sudėkite į kepamas jūrų gėrybes. Pagardinkite druska, pipirais ir cukrumi.Išvirkite makaronus ir sumaišykite su jūrų gėrybių padažu. Patiekite su šviežiais bazilikais.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg