Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Jūros gėrybės su daržovėmis



4-5 asm.

Gaminimas 30 min.

Reikia:

  • 400 g lašišos filė

  • 200 g žaliųjų šparaginių pupelių

  • 200 g geltonųjų šparaginių pupelių

  • 300 g apvirtų tigrinių krevečių

  • 150 g konservuoto aštuonkojo

  • 200 g geltonųjų vyšninių pomidorų

  • 100 g alyvuogių

  • 5 virtų kiaušinių

  • 1 mėlynojo svogūno

  • mėgstamų salotų

Padažui:

  • po saują šviežio baziliko, krapų, petražolių

  • 1 citrinos sulčių

  • kelių ančiuvių aliejuje

  • druskos ir juodųjų pipirų

  • alyvuogių aliejaus

1. Lašišos filė apkepkite orkaitėje arba keptuvėje, pagardinkite mėgstamais prieskoniais. 2. Šparagines pupeles apvirkite verdančiame vandenyje apie 5 min., perliekite šaltu vandeniu ir nusausinkite. 3. Didžiulėje lėkštėje išdėliokite lašišą, krevetes, aštuonkojo gabaliukus ir salotas. 4. Taip pat sudėkite griežinėliais pjaustytus svogūną ir kiaušinius, taip pat šparagines pupeles, alyvuoges ir pomidorus. 5. Paruoškite padažą: rankiniu maišytuvu „Philips“ sutrinkite žalumynus su citrinos sultimis ir ančiuviais.

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg