Itališkas troškinys su alyvuogėmis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Itališkas troškinys su alyvuogėmis



    4 asm.

    Gaminimas 35 min.


    Reikia:

    • 1 svogūno

    • 2 skiltelių česnako

    • Žiupsnelis rudojo cukraus

    • Aliejaus (kepti)

    • 4 saldžiųjų paprikų

    • 1 aitriosios paprikos

    • 1 šaukštelio džiovinto raudonėlio

    • 100 ml pomidorų tyrės

    • Saujos juodųjų alyvuogių be kauliukų

    • Žiupsnelio druskos

    • 350 g makaronų

    • Petražolių (patiekti)

    1. Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūną, susmulkinkite česnaką ir sumaišykite su cukrumi. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir trumpai pakepkite svogūną su česnaku.

    2. Supjaustykite paprikas. Į keptuvę su svogūnu ir česnaku suberkite paprikas. 1–2 min. kepkite didelėje kaitroje, po to sumažinkite kaitrą.

    3. Suberkite raudonėlį, supilkite pomidorų tyrę, uždenkite ir kaitinkite dar 10–15 min. Jei reikia – papildykite dar daržovių sultinio.

    4. Pabaigoje peiliu sutraiškykite alyvuoges ir jas suberkite į troškinį. Jei reikia, pagardinkite druska. Patiekite su makaronais ir apibarstę petražolėmis.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg