top of page

„Instagram“: pasaulis trokšta naujo deserto – ledų arbūzo gabalėlyje

Gastronomijos pasaulį nuolatos drebina nauji patiekalai ir mados. Kartais tai riebūs ir kaloringi užkandžiai, kartais cukraus bombomis vadinami desertai. Šįkart tai naujas, vasariškas, gaivus ir, atrodo, gan paprastas skanumynas – ledai, patiekti arbūzo gabalėlyje. Šis desertas, angliškai vadinamas „wondermelon“ (angl. wonder – stebuklas, watermelon – arbūzas), yra paruošiamas itin paprastai: arbūzo gabalėlyje išpjaunama ertmė ledams. Ledai, paprastai arbūzų arba vanilės skonio, yra arba minkšti, arba gelato, arba jogurtiniai. Visas šio deserto grožis – tarsi garbanos ant arbūzo suraityti ledai, ryški rožinė spalva ir retkarčiais pabarstukai. Genialumas yra paprastumas, todėl šis trendas niekur nežada trauktis, o tik kopia į savo populiarumo viršūnę. Kas žino, galbūt greitu metu Lietuvoje šis desertas populiarumu pakeis burbulinius ledus.



A post shared by GO EAT WHAT⁉ (@goeatwhat) on Jul 24, 2017 at 4:54pm PDT



A post shared by Main Squeeze (@mainsqueezeoc) on Jul 25, 2017 at 11:23am PDT







A post shared by Main Squeeze (@mainsqueezeoc) on Jul 23, 2017 at 12:07pm PDT





Naujausi įrašai

bottom of page