Kaip išvirti kiaušinį „marškinėliuose“?
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Kaip išvirti kiaušinį „marškinėliuose“?


Vytautės Ribokaitės nuotr.

Šiandien dalijamės receptu, kurį turėtų išbandyti kiekvienas įvairių patiekalų iš kiaušinių gerbėjas. Kiaušinis „marškinėliuose“ – švelnus, paslaptingas ir prasiveržiantis kaip vulkanas.


Jums reikės:

Kiaušinių

Plataus puodo

Acto

Vandens

Plačiame puode užvirinkite vandenį su actu (1 l vandens – 15 ml acto 6 proc.). Sumažinkite kaitrą, kad vanduo ne virtų, o vos vos judėtų. Šluotele padarykite sūkurį. Kaušinį įmuškite į atskirą indą, geriausiai su snapeliu, ir atsargiai įleiskite į sūkurio centrą. Puode virkite daugiausia 2 kiaušinius vienu metu (2–4 min.). Kiaušinius išimkite kiaurasamčiu. Nusausinkite juos ant popierinių rankšluosčių, nupjaukite visas nereikalingas baltymo dalis

#kiaušinismarškinėliuose

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg