Humusas su keptais batatais
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Humusas su keptais batatais



6-8 asm.

Gaminimas 5 min.


Reikia:

  • 1 nedidelio kepto batato (apie 200 g)

  • 240 g konservuotų avinžirnių

  • 1 skiltelės česnako

  • 50 g nuluptų ir skrudintų migdolų

  • ½ šaukštelio maltos kalendros

  • ½ šaukštelio rūkytos paprikos

  • ¼ šaukštelio aitriosios paprikos

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • ½ citrinos sulčių

  • Žiupsnelio druskos

1. Sutrinkite visus produktus kartu. Jei reikia, tirštumui sureguliuoti naudokite arba virintą vandenį, arba, jei virėte ankštinius patys, vandenį, likusį nuo ankštinių virimo. Klasikinis humusas turi būti glotnus. Mes laužome stereotipus ir deriname ankštinius su daugybe įvairių ingredientų.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg