top of page

HARMONIJOS KŪRIMAS NAMUOSE RUDENĮ: TRYS IDĖJOS

Nepelnytai nuvertiname rudenį. Juk tai – metas, kai galime daugiau laiko skirti namų jaukumo puoselėjimui, kviesti bičiulius į svečius ir ilgus bei tamsius vakarus paversti mažytėmis maisto gaminimo ir ragavimo šventėmis. Į ką vertėtų atkreipti dėmesį gražinant aplinką? Pataria „iittala“ ekspertai.


Iittala_Autumn_2016_7_horizontal

Mūsų namai – tarsi užuovėja nuo tamsos, lietaus ir vėjo. Užpildykite juos šilta šviesa! Neryškus ir kiek prigesęs apšvietimas sukuria ramybės ir pasitikėjimo būseną, o šiltas spalvas skleidžiantys „iittala“ šviestuvai dar labiau sustiprina harmoningą nuotaiką, tarnauja ir kaip šviesos šaltiniai, ir kaip interjero detalės.


Nappula_group2

Namų nuotaiką kuria ir mūsų emocijas ne mažiau veikia žvakių šviesa. Lai jos liepsnoja ypač populiariose „iittala“ žvakidėse, kurių pasiūla įtiks net įnoringiausiam. Ypatingas dėmesys skiriamas Nappula žvakidėms. Jos nepaprastai praktiškos, atspindinčios jas sukūrusio garsaus dizainerio Matti Klenell meilę vintažui ir modernioms formoms. Džiugu, kad „iittala“ Nappula žvakidžių asortimentas pasipildė net trimis naujomis spalvomis: Kyoto raudona, tamsiai mėlyna ir tamsiai pilka.


aalto melyna

Dar viena ryški tendencija – interjerą akimirksniu atgaivinsianti mėlyna spalva, kuri primena jūros bangas, dangaus žydrynę, atrodo supermoderniai ir tuo pačiu suteikia namams jaukumo. Šia spalva nusidažė daugybė „iittala“ produktų, neaplenkdama ir garsiojo šedevro – „iittala“ didžiuodamasi pristato riboto leidimo Aalto 80-mečiui išleistą kobalto mėlynumo Aalto vazą. Garsiosios modernaus dizaino ikonos era prasidėjo 1936 metais, o dar kitais metais ji buvo pirmą kartą pristatyta pasaulinėje parodoje Paryžiuje ir populiarumo neprarado iki šių dienų.

Šiuos ir kitus „iittala“ gaminius galite įsigyti ginalasinterjeras.lt


iittala-200px

Naujausi įrašai

bottom of page