top of page

Gurmaniškos Kalėdų dovanos, su kuriomis bus sunku išsiskirti

Kai šiandien ypač populiaru kalbėti apie nevykusias dovanas, mes VMG biure kalbame apie skaniausias kada nors gautas. Ir, beje, ne tik saldumynus, o aliejus ir išvaizdžius dievų nuridentus sūrius. Vienbalsiai nutarėme, kad valgomos dovanos yra tokios pat vertingos ir leidžiančios dar lengviau įsiteikti artimiems gurmanams. Ypač tada, kai dovanas galima užsisakyti tiesiog iš internetinės Assorti.lt parduotuvės ir nepatekti į kamščius.

Norintys daugiau informacijos apie produktą ir jo kainą, paspauskite ant patikusios dovanos paveikslėlio.

1. „Nobleza del Sur“ aliejai – riboto leidimo „Nobleza del Sur“ atkeliavo iš alyvuogių rojumi vadinamo Chaeno regiono Ispanijoje. Ir jeigu pasaulyje yra rojus, tris jo raktų komplektus turi trys šį alyvuogių aliejų spaudžiančios kartos. Puiki dovana aukščiausios kokybės aliejaus mėgėjams.


2. Išskirtinės kokybės itališkasis „Carletti“ aliejus – iki šių dienų šio alyvuogių aliejaus alyvuogės yra renkamos tik rankomis, spaudžiamos granitinėmis girnomis, o pats aliejus nefiltruojamas.


aliejus-assorti

3. „Maldon druska“ – minkšti, bet traškūs rūkytos jūros druskos kristalai išgaunami tradiciniu būdu, suteiks paslaptingai nuostabaus skonio kiekvienam kepsniui ar troškiniui.



4. „Tartufi Jimmy“ triufeliai – išskirtiniai ir prabangūs itališki triufelių padažai ir užtepėlės. Tiks svajingiems rytams lovoje, kuriems suteiksite omleto skonį.



5. „Kusmi“ arbatos rinkiniai – 1867 m. įkurtų arbatos namų ruošiami aukščiausios kokybės arbatos ir arbatų mišiniai, kuriuos įvertins kiekvienas gurmanas, mėgstantis popietes ir apmąstymus su arbatos puodeliu.

6. „Tartufo saldainiai“ – saldėsiai išrankiausiam gomuriui. Saldainiai su traškiais ir trapiais „amaretti“ sausainiais, intensyvios pistacijos, tradicinis pusryčių „cappuccino“ puodelis nė nepamanytumėte, kiek potyrių gali suteikti keli beginklio šokolado gramai.

7. „Dolfin šokoladai“ – išskirtinių skonių belgiški šokoladai su skrudintais migdolais, aštria masala, imbierinių sausainių gabaliukais, su levandų žiedais, mėtomis, apelsinų cukatomis, rožiniais pipirais, nuga ir medumi.


8. „Olivier“ aliejai, džemai, acto padažai – geriausių pasaulio šefų virtuvės lentynas puošiantys originalūs ir taip patiekalo sėkmę lemiantys produktai. Raskite savo mėgstamiausią aliejaus panaudojimo būdą. Juk kokybiškus aliejus galima naudoti ir veido bei plaukų kaukėms.


9. „Solo Sole“ užtepėlės iš Sicilijos – produktai tikrų itališkų skonių mėgėjams. Juodosios alyvuogės, saulėje džiovinti pomidorai, artišokai, ančiuviai, tunas, bazilikas – tai mums primena Apeninų pusiasalį ir vasaros atostogas, kurias ant duonos galime užsitepti vienu mostu.


10. Ispaniški prieskoniai „El Avión“ – jau daugiau nei 90 metų šis ispaniškas prekės ženklas siūlo didžiulį aukščiausios kokybės šafrano, pipirų, „paella“ rinkinių ir įvairiausių rūšių prieskonių pasirinkimą. Juk žinome, kad geras prieskonių rinkinys virtuvėje yra toks pats reikalingas, kaip ir pirmosios pagalbos dėžutė.


assorti-prieskoniai-paprika

11. Sūriai „Pecorino“ – pamatę šiuos avių pieno sūrius patikėsite meile iš pirmo žvilgsnio. Paslėpti aguonų žiedlapių, dilgėlių lapelių, rugiagėlių žiedlapių, ramunėlių apvalkale ar raudono vyno plutelėje, sūriai įgauna švelnius, sodrius, gėlių aromatus. Atsipjovę sūrio įsitikinsite, kad meilė iš pirmo žvilgsnio – ne šiaip sau sparnuota frazė.


Assorti.lt logo

Naujausi įrašai

bottom of page