Gruzdintos sluoksniuotos bandelės

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Gruzdintos sluoksniuotos bandelės


    Reikia:

    • 400 g bemielės sluoksniuotos tešlos

    • 50 g tarkuoto kietojo sūrio

    • 1 šaukšto Provanso žolelių

    • Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų

    • Aliejaus (gruzdinti)


    1. Tešlą supjaustykite norimo dydžio gabaliukais. Dėkite į įkaitintą aliejų ir gruzdinkite pavartydami iki auksinės spalvos. Bandelės padidėja keliskart, tad į aliejų dėkite tik po kelias, neperkraukite.

    2. Iškepusias bandeles išgriebkite ant popierinių rankšluosčių, iš karto pabarstykite sūrio ir prieskonių mišiniu.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg