Gruzdintos sluoksniuotos bandelės
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Gruzdintos sluoksniuotos bandelės


Reikia:

  • 400 g bemielės sluoksniuotos tešlos

  • 50 g tarkuoto kietojo sūrio

  • 1 šaukšto Provanso žolelių

  • Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • Aliejaus (gruzdinti)


1. Tešlą supjaustykite norimo dydžio gabaliukais. Dėkite į įkaitintą aliejų ir gruzdinkite pavartydami iki auksinės spalvos. Bandelės padidėja keliskart, tad į aliejų dėkite tik po kelias, neperkraukite.

2. Iškepusias bandeles išgriebkite ant popierinių rankšluosčių, iš karto pabarstykite sūrio ir prieskonių mišiniu.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg