Grietinėlės ledų tortas su zefyrais ir uogomis
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Grietinėlės ledų tortas su zefyrais ir uogomis



10-12 asm.

Gaminimas 15 min.

Zzz 6 val.


Reikia:

  • 200 g vanilinių zefyrų

  • 100 g braškių

  • 500 ml plakamosios grietinėlės

  • 1 skardinės sutirštinto saldinto pieno

  • 1 šaukšto vanilės ekstrakto

  • 200 g aviečių

1. Paruoškite 22 cm skersmens tortinę formą.

2. Nedideliais gabaliukais supjaustykite zefyrus ir braškes. Dalį jų paskleiskite formoje.

3. Grietinėlę pradėkite plakti, palaipsniui supilkite sutirštintą pieną ir pabaigoje supilkite vanilės ekstraktą.

4. Viską gerai išmaišykite ir pilkite dalį masės į formą. Dėkite braškes ir avietes, zefyrus ir vėl sluoksniuokite su ledų mase. Viską supylę, išlyginkite viršų ir suvyniokite formą į maistinę plėvelę.

5. Dėkite į šaldiklį ir šaldykite ne trumpiau nei 6 val.

6. Puoškite uogomis, prieskoninėmis žolelėmis.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg