Greitas kokosinis obuolių pyragas

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Greitas kokosinis obuolių pyragas




    Reikia:

    • 100 g sviesto

    • 120 g miltų

    • 40 g kokosų drožlių

    • 50 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

    • 100 ml obuolių tyrės

    • 1–2 obuolių

    • 1. Paruoškite stačiakampę formą tartoms kepti (11x24 cm).

    2. Į trintuvo indą sudėkite supjaustytą gabaliukais sviestą, suberkite miltus ir kokosų drožles. Įberkite 1–2 šaukštus DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“.

    3. Sutrinkite iki trupinių. Dalį trupinių atidėkite (1–2 šaukštus), o likusius sumaišykite su 2–3 šaukštais ledinio vandens ir užminkykite tešlą.

    4. Ją iškočiokite, sudėkite į kepimo formą (galite dugną iškloti kepimo popieriumi), apspauskite, aplyginkite kraštus. Sudėkite obuolių tyrę, o ant viršaus suberkite nedidelius obuolio gabaliukus. Pabarstykite atidėtais trupiniais. Formą pripildykite iki pat viršaus.

    5. Kepkite 35–40 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg