Greitas braškių pyragas

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Greitas braškių pyragas



    4-6 asm.

    Gaminimas 5 min.

    Kepimas 25 min.

    Orkaitės t-ra 180 °C


    Reikia:

    • 5 šaukštų šaukštų DAN SUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

    • 3 kiaušinių

    • 1 šaukštelio vanilinio cukraus DAN SUKKER

    • 1 šaukštelio kepimo miltelių

    • 110 g miltų

    • 3 bananų

    • 500 g šviežių braškių

    • 1 tarkuotos apelsino žievelės

    • ½ tarkuotos citrinos žievelės

    • 4 šaukštų migdolų drožlių

    • 3 šaukštų DAN SUKKER drėgnojo cukraus „Farinas“

    1. Į dubenį sumuškite kiaušinius, suberkite cukrų ir vanilinį cukrų. Plaktuvu gerai išplakite, kad nesijaustų cukraus kristalų. Suberkite tarkuotas apelsino ir citrinos žieveles.

    2. Suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir užmaišykite tešlą.

    3. Kepimo formą (20 cm skersmens) išklokite kepimo popieriumi. Ant dugno sudėkite laužytus bananus, pusę braškių ir užpilkite paruošta tešla.

    4. Ant viršaus sudėliokite likusias braškes ir užbarstykite migdolų drožlėmis, sumaišytomis su drėgnuoju cukrumi „Farinas”.

    5. Dėkite kepti į 180 °C orkaitę. Kepkite apie 25 min.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg