top of page

Gardžiau nebūna: vos vienas slaptas ingredientas ir antis išsitroškins kaip niekada anksčiau



Vynas, apelsinų sultys, grietinė… Antį kiekvienas troškina savaip. VMG komanda išbandė slaptą ingredientą – nealkoholinį sidrą ir liko sužavėta eksperimento rezultatais. Išbandykite ir jūs!


Jums reikės:

1 „Lapino puota“ ančiuko

2 butelių „Somersby“ nealkoholinio sidro

3 morkų

4 skiltelių česnako

2 svogūnų

2 paprikų

1 poro

4 saliero stiebų

½ stiklinės terijakio padažo

2 šaukštų kalendros sėklų

druskos

stambiai maltų pipirų

  1. Sudėkite daržoves į kepimo puodą.

  2. Antieną uždėkite ant daržovių.

  3. Pagardinkite druska ir pipirais.

  4. Užpilkite sidru.

  5. Kepkite uždengę iki 140 °C įkaitintoje orkaitėje 2 val.

  6. Atidarykite ir antį ištepkite terijakio padažu.

  7. Pabarstykite kalendrų sėklomis.

  8. Kepkite neuždengę iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje 30 min.

  9. Patiekite inde, kuriame kepė.

Naujausi įrašai

bottom of page