Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Gardieji čanachai pagaminti moliūge


#Alfodidysisikulinarinissou laidas ir video receptą rasite čia


Čanachams pagaminti reikia:

  • Moliūgo

  • 1 morkos

  • 2–3 saliero lapkočių

  • 1 paprikos

  • 1 obuolio

  • 1 svogūno

  • 2 skiltelių česnako

  • Gero žiupsnio malto kumino

  • 2 šaukštų SUSLAVIČIAUS pomidorų kečupo „Originalus“

  • SANTA MARIA akmens druskos

  • SANTA MARIA juodųjų pipirų „Telicherry“

  • 200 g LAPINO PUOTA šviežios triušienos juosmeninės dalies filė

  • SANTA MARIA kokosų pieno 18 % rieb.

  • Aliejaus kepimui

  1. Išskobkite moliūgo vidų.

  2. Supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais morką, saliero lapkočius, papriką, nuluptą obuolį, svogūną.

  3. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberkite daržoves ir apkepkite stiprioje kaitroje. Susmulkinkite česnaką ir suberkite prie daržovių. Pagardinkite maltu kuminu, SANTA MARIA akmens druska ir įberkite SANTA MARIA juodųjų pipirų „Telicherry“. Įpilkite 2 šaukštus SUSLAVIČIAUS pomidorų kečupo „Originalus“ ir patroškinkite viską kartu dar kelias minutes.

  4. LAPINO PUOTA šviežios triušienos juosmeninės dalies filė supjaustykite stambiais gabaliukais, dėkite į kitą keptuvę ir apkepkite stiprioje kaitroje. Pasūdykite.

  5. Į išskobtą moliūgą įpilkite SANTA MARIA kokosų pieną ir maišydami dėkite apkeptas daržoves bei mėsą. Uždenkite moliūgo „dangteliu“ ir suvyniokite į kepimo popierių.

  6. Kepkite įkaitintoje orkaitėje iki 180 °C temperatūroje apie 45–60 min, priklausomai nuo moliūgo dydžio.


Skanaus!

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg