top of page

Gaivu, trašku, spalvota: perlinio kuskuso salotų su granatais ir obuoliais receptas

Perlinio kuskuso salotose su granatais ir obuoliais telpa turbūt visi pasaulio skoniai ir spalvos. Lengvas, gaivus, bet sotus ir traškus patiekalas. Išbandykite tikrai unikalų receptą.


Perlinio kuskuso salotos su granatais ir obuoliais, Alfo Ivanausko receptas

2-3 asm.

Gaminimas 30 min.


Perlinio kuskuso salotoms su granatais ir obuoliais reikia:

  • 100 g perlinio kuskuso

  • 1 lapinio kopūsto lapo

  • 1 granato sėklų

  • 1 obuolio

  • 10 vyšninių pomidoriukų

  • 1 agurko

  • 120 g mini mocarelos rutuliukų

Padažui:

  • 70 g krapų

  • 70 g petražolių

  • 70 g bazilikų

  • 30 g garstyčių

  • 300 ml aliejaus

  • 3 skiltelių česnako

  • Vienos citrinos sulčių

  • Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  1. Visus padažo ingredientus sudėkite į trintuvo arba kokteilinės indą ir sutrinkite iki vientisos masės.

  2. Perlinį kuskusą išvirkite pasūdytame vandenyje ir būtinai perplaukite šaltu vandeniu.

  3. Pomidoriukus perpjaukite pusiau, obuolį ir agurką supjaustykite plonomis riekelėmis, lapinį kopūstą suplėšykite.

  4. Iš visų ingredientų sudėliokite salotas, gausiai apšlakstykite padažu.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page