Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą
Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą

Fantastiškai sultingas Velykų stalo karalius: austrių padaže keptas kalakutas



Šventinio stalo karaliaus titulas keptam kalakutui skirtas ne veltui. Nesvarbu, ar Kalėdos, ar Velykos – šis gerai paruoštas patiekalas pelnys svečių simpatijas. Nudžiuginsime, kad išsikepti jį nebūtinai prireiks ilgo sukimosi virtuvėje. Svarbiausia, turėti laiko – palikite vartytis marinate 12 valandų. Bet apie viską iš pradžių.


Jums reikės:

1 „Arvi“ kalakuto

½ stiklinės austrių padažo

4 rozmarino šakelių

2 šaukštų rūkytos paprikos

7 skiltelių česnako

druskos

stambiai maltų pipirų

  1. Kalakutą gerai nusausinkite.

  2. Išpjaukite stuburo kaulą.