top of page

Falafelių apkepas

Mėgstate falafelius? Bet nežinote, kaip juos pagaminti greitai ir lengvai? Alfas paruošė receptą, kuris išspręs šį klausimą!

Falafeliai, apkepas, Alfo receptas

#Alfodidysiskulinarinissou laidas žiūrėkite čia


Falafelių apkepui reikia:

  • 1 batato

  • 1 pankolio

  • 1 vid. dydžio svogūno

  • 1 šaukštelio česnakų granulių

  • 1 šaukštelio maltos kalendros

  • 1 šaukštelio Kajeno paprikos

  • Kelių vyšninių pomidorų

  • 200 g FELIX daržovių padažo be cukraus

  • TOSTE duonelės su grūdais

  • NATURLI falafelių

  • 1 granato

  • Ryšelio baziliko

  • Druskos

  • Aliejaus kepti

  1. Smulkiai supjaustykite batatą, pankolį ir svogūną. Sudėkite į keptuvę su aliejumi ir kepkite, kol daržovės šiek tiek suminkštės, pagardinkite jas česnakų granulėmis, kalendromis, Kajeno paprikomis, pasūdykite.

  2. Pomidoriukus galite perpjauti per pusę arba palikti sveikus, suberkite juos prie daržovių ir kelias minutes pakepkite. Sudėkite FELIX daržovių padažą be cukraus ir troškinkite, kol daržovės suminkštės ir dar liks traškios.

  3. TOSTE duonelę su grūdais apskrudinkite keptuvėje.

  4. NATURLI falafelius iškepkite keptuvėje.

  5. Ant skrudintos duonelės sudėkite daržovių troškinį, falafelius, gausiai užberkite granatų sėklų ir baziliko lapelių.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page