„Eringi“ grybai su keptais lapiniais kopūstais

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    „Eringi“ grybai su keptais lapiniais kopūstais


    4 asm.

    Gaminimas 20 min.


    Reikia:

    • 6 vnt. „eringi“ (karališkasis trimitas) grybų

    • 300 g lapinių kopūstų lapų

    • 1 aitriosios paprikos

    • 1 raudonojo svogūno

    • 2 šauktų grūdėtųjų garstyčių

    • 6 šaukštų alyvuogių aliejaus

    • 1 šaukšto ryžių acto

    • 2 obuolių

    1. Grybus, obuolius ir svogūną supjaustykite plonomis riekelėmis. Kepkite įkaitintoje keptuvėje su 3 šaukštais alyvuogių aliejaus. Kai viskas apkeps, dėkite į lėkštę su virtuviniu rankšluosčiu, kad susigertų visi riebalai.

    2. Toje pačioje keptuvėje apkepkite lapinių kopūstų lapus. Perdėkite į lėkštę ir ant viršaus uždėkite keptus grybus, svogūną ir obuolius.

    3. Salotas pagardinkite aitriąja paprika ir padažu, sumaišytu iš garstyčių, acto ir likusio alyvuogių aliejaus.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg