„Eringi“ grybai su keptais lapiniais kopūstais
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

„Eringi“ grybai su keptais lapiniais kopūstais


4 asm.

Gaminimas 20 min.


Reikia:

  • 6 vnt. „eringi“ (karališkasis trimitas) grybų

  • 300 g lapinių kopūstų lapų

  • 1 aitriosios paprikos

  • 1 raudonojo svogūno

  • 2 šauktų grūdėtųjų garstyčių

  • 6 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 1 šaukšto ryžių acto

  • 2 obuolių

1. Grybus, obuolius ir svogūną supjaustykite plonomis riekelėmis. Kepkite įkaitintoje keptuvėje su 3 šaukštais alyvuogių aliejaus. Kai viskas apkeps, dėkite į lėkštę su virtuviniu rankšluosčiu, kad susigertų visi riebalai.

2. Toje pačioje keptuvėje apkepkite lapinių kopūstų lapus. Perdėkite į lėkštę ir ant viršaus uždėkite keptus grybus, svogūną ir obuolius.

3. Salotas pagardinkite aitriąja paprika ir padažu, sumaišytu iš garstyčių, acto ir likusio alyvuogių aliejaus.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg