Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą
Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą

Didysis iškylos suvožtinis


Reikia:

  • 4 puselių konservuotų marinuotų keptų paprikų

  • 100 g kreminio sūrelio (Philadelphia tipo)

  • Druskos

  • Šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • 1 KITCHEN ME sausai brandintos jautienos didkepsnio „Black Angus“

  • Aliejaus kepti

  • 1 prancūziško batono

  • 30-40 g salotų lapų

  • 1-2 vid. dydžio pomidorų

  • 1 nedidelio raudonojo svogūno

  • 8-10 marinuotų cukinijų riekelių

  • 50 g tarkuoto kietojo sūrio

  1. Paprikas sutrinkite kartu su kreminiu sūreliu, pagardinkite druska ir pipirais.

  2. Įkaitinkite keptuvę su alyvuogių aliejumi, dėkite KITCHEN ME sausai brandintos jautienos didkepsnį "Black Angus" ir kepkite iš kiekvienos pusės po 3-4 min arba iki norimo iškepimo lygio. Iškepusį didkepsnį išimkite, palikite „pailsėti“ bent 5 min, tuo tarpu pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Supjaustykite didkepsnį griežinėliais.

  3. Prancūzišką batoną perpjaukite pusiau išilgai, lengvai prispauskite minkštimą. Pagrindą patepkite paprikų padažu, sudėkite salotų lapus pramaišiui su pomidorų ir svogūnų griežinėliais. Sudėliokite cukinijų riekelės bei didkepsnio griežinėlius.

  4. Kitą batono pusę patepkite paprikų padažu, užberkite kietojo sūrio ir uždenkite suvožtinį.