top of page

Didysis „Alfo didžiojo kulinarinio šou“ atidarymas jau šį pirmadienį!


Jau nuo rugsėjo 7 dienos jūsų laukia taip pamėgtas ir išsiilgtas „Alfo didysis kulinarinis šou“, kurio dalyviu galite tapti ir jūs. Norėjote su Alfu gaminti patiekalus? Būtent rugsėjo 7 dieną visi galėsite ruošti patiekalus kartu su virtuvės šefu, prieš tai BARBOROJE įsigiję specialų Alfo šventinį pirkinių krepšį su tam skirtais produktais. Tai bus soti vakarienė, skirta 4–5 žmonėms: karštos traškios kesadilijos su ypatingu įdaru, azijietiškos salotos su jautiena, firminis Alfo citrininis viščiukas ir slyvų/persikų trupiniuotis su ledais.


Alfas Ivanauskas, receptai, Alfo receptai, vmgonline.lt, Alfo šou, barbora

GAMINKITE KARTU SU ALFU taisyklės:

1. Iki rugsėjo 7 d. įsigykite iš BARBOROS krepšelio visus ingredientus, kurių prireiks patiekalams.

2. Rugsėjo 7 d. 18:30 val. per Delfi.lt įsijunkite laidą „Alfo didysis kulinarinis šou“.

3. Jos metu žingsnis po žingsnio Alfas parodys, kaip paruošti keturis patiekalus keturių žmonių vakarienei: užkandis, karštas užkandis, pagrindinis patiekalas ir desertas.

4. Galėsite laimėti prabangų visiškai naujo modelio AEG virtuvės kombainą.

5. Uždavinėkite Alfui tiesiogiai klausimus ir laimėkite dar daugiau virtuvės šefo įsteigtų prizų.

6. Čia rasite sąrašą produktų, kurių prireiks norint gaminti su Alfu – www.barbora.lt Patikrinkite, galbūt iš sąrašo namie jau turite kai kurių ingredientų. Taip pat po ranka turėkite kiekvienuose namuose esančių aliejaus, druskos ir pipirų. BARBOROS krepšelio prekių kiekis ribotas.

7. Taip pat jums prireiks įprastų dalykų, kurių galite rasti kiekvienoje virtuvėje (orkaitė, peiliai, puodai, pjaustymo lentelės etc.).


Po šou dar dvi savaites iš BARBOROS galėsite užsisakyti šį šventinį pirkinių krepšį su jau surašytais receptais pagal visas Alfo rekomendacijas. Visi pirmieji, įsigiję krepšelį, sulauks vertingų prizų, kurių kiekis ribotas. Įsigiję rugsėjo 7 dienos realybės šou atidarymo laidai produktų krepšelį BARBOROJE sulauksite ir DOVANŲ: „Borjomi“ mineralinis vanduo (1 l) bei „Vilnius“ ir „Sostinės“ saldainiai. Dovanų kiekis ribotas.


*Dovanas gausite ne kartu su BARBOROS prekių krepšelių, o kitą savaitę – susisieksime su pirmaisiais 140 žmonių ir dovanos jiems atkeliaus į artimiausius paštomatus.


Iki skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page