Didkepsnis su sviesto ir kavos padažu

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Didkepsnis su sviesto ir kavos padažu


    Reikia:

    • 1 jautienos didkepsnio

    • 2 skiltelių česnako

    • 50 g sviesto

    • 1 šaukšto aliejaus

    • šlakelio raudonojo vyno

    • 60 ml riebios grietinėlės

    • 80 ml stiprios kavos

    • druskos, juodųjų pipirų


    Didkepsnį iškepkite įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus. Kepkite po 3–5 min. iš abiejų pusių, priklausomai nuo to, kaip iškepusį kepsnį mėgstate.Didkepsnį išimkite ir į tą pačią keptuvę sudėkite sviestą ir trintus česnakus. Maišydami kepkite apie 1 min.Supilkite vyną, padidinkite kaitrą minutei, kad vynas nugaruotų.Tuomet supilkite grietinėlę, kavą, įberkite druskos, pipirų ir kaitinkite ant nedidelės kaitros, kol padažas sutirštės.Patiekite padažą su didkepsniais.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg