Didkepsnis su kalėdiniu padažu
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Didkepsnis su kalėdiniu padažu



1 asm.

Gaminimas 20 min.

Reikia:

  • 1 arba kelių sausai brandintos jautienos didkepsnių

  • Kelių rozmarino šakelių

  • 1 mango

  • Kelių šaukštų „teriyaki” padažo

  • 150 g marinuotų paprikų

  • Šlakelio aliejaus

  • Druskos, juodųjų pipirų

1. Didkepsnį dėkite į gerai įkaitintą keptuvę su šlakeliu aliejaus ir šakele rozmarino. Apkepkite po kelias minutes iš abiejų pusių. Jei mėgstate labiau iškepusią mėsą, baikite kepti orkaitėje.

2. Kitoje keptuvėje su aliejumi apkepkite stambiai pjaustytą mangą, paprikas ir rozmarino šakelę, pipirus. Sutrinkite ingredientus maisto smulkintuvu.

3. Pakaitinkite dar kelias minutes supylę „teriyaki” padažą.

4. Patiekite su didkepsniu ir mėgstamu garnyru.


ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg