Desertas tikram Jonui: kriaušės, keptos ant grotelių

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Desertas tikram Jonui: kriaušės, keptos ant grotelių


    Reikia:

    • 2 didelės tvirtos kriaušės

    • 4 šaukšteliai medaus

    • 40 g sviesto

    • 4–6 šakelės čiobrelio

    • Žiupsnelis šviežiai grūstų juodųjų pipirų


    Puikiu smagaus pobūvio prie laužo akcentu taps desertas – tikras ir neišgalvotas. Galbūt būtent jis padės surasti paparčio žiedą. Vaisiai kepami folijoje su gardžiai kvepiančiu Lietuvos pievų medumi ir čiobreliais.

    1.     Kriaušes perpjaukite per pusę, išimkite sėklalizdžius. Kriaušes pripildykite medaus, sviesto, ant viršaus uždėkite čiobrelio. Viską susukite į aliuminio foliją ir dėkite ant grotelių.

    2.     Kai kriaušės bus iškepusios, išvyniokite ir pabarstykite šviežiai grūstais juodaisiais pipirais.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg