Dešrelės, apkeptos sluoksniuotoje tešloje
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Dešrelės, apkeptos sluoksniuotoje tešloje



2 asm.

Gaminimas 35 min.


Reikia:

  • ½ paprikos

  • ½ raudonojo svogūno

  • 200 g grūdinės sluoksniuotos tešlos\

  • 2 kupinų šaukštų tepamojo ožkų pieno sūrio

  • 250 g KITCHEN ME šviežios triušienos dešrelių

  • 1 šaukštelio Provanso žolelių

  • 1 kiaušinio (patepti)

1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C.

2. Supjaustykite papriką ir svogūną šiaudeliais.

3. Grūdinės tešlos lakštus patepkite ožkų pieno sūriu, išilgai sudėkite KITCHEN ME šviežios triušienos dešreles, paprikos ir svogūnų juosteles. Pabarstykite Provanso žolelėmis. Viską atsargiai suvyniokite, dėkite siūle į apačią. Patepkite kiaušinio plakiniu.

4. Labai aštriu peiliu gautus vyniotinius supjaustykite nedideliais gabaliukais. Dėkite juos į skardą siūle į apačią.

5. Kepkite apie pusvalandį, kol vyniotiniai gražiai iškils ir paruduos.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg