Aš Ikona Pokalbių Šou Delfi TV

Dešrainis su keptu vytintu Parmos kumpiu ir meliono salsa


Jūratės Ivanauskaitės-Valantinės nuotr.

1 asm.

Gaminimas 35 min.


Reikia:

  • 2 KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių

  • Druskos, pipirų

  • 1 juostelės vytinto Parmos kumpio

  • 1 dešrainio bandelės

  • 30 g romaninių salotų lapų

  • 100 g meliono salsos

  • ¼ mėlynojo svogūno

  • 5 g kalendros

1. KITCHEN ME šviežias triušienos dešreles iškepkite ant grilio ir pagardinkite jas druska bei pipirais. Kol dešrelės kepa, padžiovinkite ant nekaitrios grilio vietos vytintą Parmos kumpio juostelę.

2. Dešrainio bandelę įpjaukite ir paskrudinkite ant grilio, kad šiek tiek sušiltų.

3. Į dešrainio bandelę dėkite romaninių salotų lapą, dešreles, meliono salsą, griežinėliais pjaustytą svogūną ir Parmos kumpį. Papuoškite kalendros lapeliais.

ATGAL

PASIDALINTI

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg