Dešrainis su avienos dešrele
mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

Dešrainis su avienos dešrele



2 asm.

Gaminimas 10 min.

Kepimas 6-8 min.

Orkaitės t-ra 180 °C


Reikia:

  • 2 avienos dešrelės

  • 2 bandelės dešrainiams

Priedai:

  • saulėje džiovinti pomidorai

  • avokadas

  • salotų lapai

  • poras

  • saldžiarūgštis padažas

  • natūralus jogurtas

  • barbekiu padažas

  • stambiai grūsti penkių rūšių pipirai

  • druska

1. Sumaišykite saldžiarūgštį padažą, jogurtą, druską ir pipirus. Dešreles apkepkite keptuvėje. Keptuvėje, kur kepė dešrelės, apkepkite smulkiai pjaustytą porą. 2. Bandelę įpjaukite išilgai, bandelės sieneles patepkite padažu. Į bandelės vidų dėkite salotas, avokado griežinėlius, saulėje džiovintus pomidorus, apkeptus porus. 3. Dėkite dešrelę ir dešrainį 6–8 min. kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Patiekite su barbekiu padažu.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg