Dešrainiai su kalakutienos kukuliais, špinatais ir slyvų barbekiu padažu

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Dešrainiai su kalakutienos kukuliais, špinatais ir slyvų barbekiu padažu


    Reikia:

    • 500 g maltos kalakutienos krūtinėlės

    • 1 šaukštelio kmynų

    • 1 šaukšto rūkytos paprikos

    • druskos, pipirų

    • 1 svogūno

    • kelių skiltelių česnako

    • šlakelio alyvuogių aliejaus

    • 200 g kečupo

    • 30 g cukraus sirupo

    • 50 g balzaminio acto

    • 50 g džiovintų slyvų

    • 8 dešrainių bandelių

    • 100 g sūrio riekelių

    • 100 g špinatų

    • 200 g vyšninių pomidoriukų

    • aliejaus (kepti)


    Į maltą mėsą įmaišykite druskos, pipirų, kmynų, rūkytos paprikos, pusę smulkiais kubeliais pjaustyto svogūno ir porą smulkintų skiltelių česnako. Suformuokite kukulius ir dėkite į kepimo skardą su sviestiniu popieriumi. Pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.Padažui kubeliais supjaustykite pusę svogūno ir apkepkite, sudėkite kečupą, cukraus sirupą, balzaminį padažą ir sudėkite smulkintas slyvas. Sutrinkite virtuviniu smulkintuvu.Dešrainių bandelę įpjaukite iš viršaus ir įdėkite sūrio riekelę. Pakepti orkaitėje 1–2 min. iki 18­0 °C įkaitintoje orkaitėje. Kai sūris išsilydys, patepkite padažu ir sudėkite iškeptus kukulius su vyšniniais pomidorais bei špinatais.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg