Patarimai, kaip be vargo išdarinėti vištą
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Patarimai, kaip be vargo išdarinėti vištą

Kiekvienam kulinarijos mėgėjui privalu mokėti išdarinėti vištą. Laimei ar nelaimei, vištos anatomijos nemokysime. Vis dėlto, pasipuikuoti prieš draugus galėsite kaip tikri profesionalai! Prieš pradėdami atminkite, jog svarbu turėti gerą pagalbininką – išgaląstą peilį. Pasiruošę?




Perpjaukite tiesia linija per patį viduriuką.


Praplėskite pjūvį.


Nupjaukite sparnelius.


Vištą apverskite.


Šiek tiek papjaustinėkite.


Nuvalykite kremzles.


Apipjaukite aplink krūtinkaulį.


Nugremžkite mėsą nuo kaulo.


Uždėkite vidinę filė tarp krūtinėlės ir šlaunies.


Ištraukite sparnelius iš vidinės pusės.



Gražiai suvyniokite. Štai ir viskas!


Daugiau naudingų patarimų rasite nauja žurnale VERDU IR KEPU, kurį pavartyti galite ČIA.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg