Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą
Nauja Alfo Ivanausko knyga nemokamai. Alfas vienas gamtoje. Išragauti vasarą

Dažniausiai užduodami klausimai apie Kijevo kotletą

Gal kiek nustebsite, bet Kijevo kotletas patenka į sąrašą skaniausių pasaulio patiekalų, kuriuos būtina paragauti bent kartą gyvenime.

Tad skiriame jam dar šiek tiek dėmesio ir virtuvės šefės Honoratos Lyndo prašome atsakyti į klausimus, kurie dažniausiai kyla nusprendusiems šį patiekalą pasigaminti namuose.


Kokių nesėkmių gali ištikti gaminant Kijevo kotletą?

Jis gali atsivynioti, sutrūkinėti apvoliotas sluoksnis, gali blogai iškepti, todėl gaminti reikia labai kruopščiai.

Ar būtinas kauliukas?

Klasikinis kotletas yra be kauliuko. Kauliukas suteikia puošnumo.

Ar į sviestą dedama žolelių?

Klasikinis receptas – sviestas be priedų, bet, jei kas mėgsta, galima įdėti krapų.


Kaip reikia susukti mėsą, kad kotletas neišsivyniotų?

Pirmiausia reikia tinkamai išmušti: kraštai turi būti plonesni, o per vidurį – storiau.

Kaip padaryti, kad sviestas išliktų tinkamos