top of page

Cukrinė velykinė boba



Reikia:

  • 30 g minkšto sviesto

  • 50 g DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

  • 3 kiaušinių

  • 180 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

  • 300 g grietinės

  • 220 g miltų

  • 2 šaukštelių kepimo miltelių

  • DANSUKKER cukraus miltelių papuošimui


  1. Formą patepkite sviestu.

  2. Pabarstykite DANSUKKER nerafinuotu cukranendrių cukrumi.

  3. Išplakite kiaušinius su DANSUKKER cukrumi „Panevėžio Plius“.

  4. Sudėkite grietinę, plakite, kol susimaišys.

  5. Sumaišykite miltus su kepimo milteliais.

  6. Suberkite miltų mišinį.

  7. Trumpai paplakite.

  8. Sukrėskite į formą.

  9. Kepkite apie 45 min. iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje.  

  10. Atvėsusį apibarstykite DANSUKKER cukraus milteliais.

Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page