Cinamoninė antiena su kuskusu ir džiovintais vaisiais
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Cinamoninė antiena su kuskusu ir džiovintais vaisiais


4-6 asm.

Gaminimas 55 min.


Reikia:

  • 1 apelsino

  • Žiupsnelio malto cinamono

  • Nedidelio gabalėlio šviežio imbiero

  • 1/4 sūdytos citrinos arba 1 šaukštelio šviežiai tarkuotos citrinos žievelės

  • 500 ml daržovių arba vištienos sultinio

  • Šlakelio alyvuogių aliejaus

  • Druskos, juodųjų pipirų

  • Šviežių mėtų lapelių

  • 150 g džiovintų vaisių (abrikosų, figų, razinų)

  • 200 g kuskuso

  • 250 g ančių kulšelių mėsos

1. Mėsą lengvai pabarstykite druska, pipirais, cinamonu ir užtarkuokite šviežio imbiero. 2. Puode įkaitinkite aliejų ir lengvai apkepkite antieną. 3. Sudėkite džiovintus vaisius ir smulkintą sūdytą citriną arba citrinos žievelę, išmaišykite ir kepkite kelias minutes. 4. Supilkite sultinį ir ant nedidelės kaitros patroškinkite apie 25 min. 5. Nutarkuokite apelsino žievelę ir trumpam atidėkite, o sultis įspauskite į puodą ir suberkite kuskusą. 6. Išmaišykite ir uždengę puodą palikite pastovėti apie 10 min., kad kuskusas išbrinktų. Troškinį patiekite apibarstę mėtomis ir tarkuota apelsinų žievele.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg