
Reikia:
Žiupsnelio druskos
1 šaukštelio džiovintų čiobrelių
1 šaukšto aliejaus
100 g šaldytų žirnelių
1 šaukšto smulkintų krapų
½ saldžiojo svogūno
600 g maltos kalakutienos
4 vid. dydžio cukinijų
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Kelių batatų (patiekti)
1. Išskobkite cukinijų vidų, pašlakstykite aliejumi.
2. Cukinijų minkštimą susmulkinkite kartu su svogūnu. Sumaišykite su malta kalakutiena. Šaldytus žirnelius nuplikykite verdančiu vandeniu. Palaikykite 5 min. ir nukoškite. Žirnelius sumaišykite su mėsa, suberkite prieskonius, druską ir gerai išmaišykite. Gauta mase įdarykite cukinijas, šaukite į orkaitę ir kepkite maždaug 25–30 min.
Skanaus!