Cukinijų blynai su silkės padažu

© 2020 vmgonline

Gilės projektai

Gilės projektai

mobile_750x300.jpg
vmgonline_baneris (1).jpg

Naujienlaiškis

    Cukinijų blynai su silkės padažu



    4 asm.

    Gaminimas 15 min.


    Reikia:

    Blynams:

    • 400 g cukinijos

    • 5 šaukštų miltų

    • 50 g tarkuoto fermentinio sūrio

    • ½ ropinio svogūno

    • 1 kiaušinio

    • 1 skiltelės česnako

    • žiupsnelio kapotų petražolių ir krapų

    • druskos, pipirų

    • aliejaus kepti

    Patiekti:

    • 4 šaukštų marinuotų kelmučių

    • 4 šaukštelių lašišų ikrų

    • 200 g ZIGMO „Bocmano“ silkių filė garstyčių padaže

    • krapų ir svogūnų laiškų papuošti

    • 400 g cukinijos

    1. Blynams: per burokinę tarką sutarkuokite cukiniją. Suberkite tarkuotą sūrį, smulkintą svogūną, česnaką, prieskonines žoleles, įmuškite kiaušinį, pagardinkite druska, pipirais ir maišydami suberkite miltus.

    2. Keptuvėje įkaitintame aliejuje iškepkite nedidelius blynelius. Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

    3. Į lėkštes sudėkite iškeptus blynus, ant jų arba šalia dėkite silkės gabalėlių, užberkite ikrų ir kelmučių. Papuoškite krapų šakelėmis ir svogūnų laiškais.

    ATGAL

    PASIDALINTI

    Naujienlaiškis

    • Facebook vmgonline.lt
    • Instagram vmg_vilnius
    • YouTube vmg
    • LinkedIn vmg