Cukinijų blynai su silkės padažu
Aš Ikona 750X300.jpg
AS-IKONA_1800x250.jpg

Naujienlaiškis

Cukinijų blynai su silkės padažu



4 asm.

Gaminimas 15 min.


Reikia:

Blynams:

  • 400 g cukinijos

  • 5 šaukštų miltų

  • 50 g tarkuoto fermentinio sūrio

  • ½ ropinio svogūno

  • 1 kiaušinio

  • 1 skiltelės česnako

  • žiupsnelio kapotų petražolių ir krapų

  • druskos, pipirų

  • aliejaus kepti

Patiekti:

  • 4 šaukštų marinuotų kelmučių

  • 4 šaukštelių lašišų ikrų

  • 200 g ZIGMO „Bocmano“ silkių filė garstyčių padaže

  • krapų ir svogūnų laiškų papuošti

  • 400 g cukinijos

1. Blynams: per burokinę tarką sutarkuokite cukiniją. Suberkite tarkuotą sūrį, smulkintą svogūną, česnaką, prieskonines žoleles, įmuškite kiaušinį, pagardinkite druska, pipirais ir maišydami suberkite miltus.

2. Keptuvėje įkaitintame aliejuje iškepkite nedidelius blynelius. Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

3. Į lėkštes sudėkite iškeptus blynus, ant jų arba šalia dėkite silkės gabalėlių, užberkite ikrų ir kelmučių. Papuoškite krapų šakelėmis ir svogūnų laiškais.

ATGAL

PASIDALINTI

Naujienlaiškis

© 2020 vmgonline

  • Facebook vmgonline.lt
  • Instagram vmg_vilnius
  • YouTube vmg
  • LinkedIn vmg